28-02-13

Technogirls

Voor de eerste keer bezochten we met de meisjes (girls onlyKnipogen) een activiteit van Technogirls.  Ik vond het alvast super en als het aan mij ligt, gaan we volgend jaar opnieuw. (Helaas kunnen jullie er dan niet meer bij zijn Wenkbrauw ophalen)  Het was reuzegezellig om eens een namiddagje met jullie door te brengen, buiten de schooluren.

Maar ik laat nu de dames die meegeweest zijn aan het woord.

1.jpg2.jpg

 Ik vind dat de andere meisje die niet hebben mee gegaan dat ze toch iets hebben gemist.

Ik vond alles in orde als ik zou kunnen dan zou ik volgend jaar ook weer mee.

We hebben een molen gemaakt op energie en we hebben uitleg gekregen.

En ik vond het tof wat we allemaal hebben gekregen we hebben een stick in een vorm als een armbandje, een kaartje met jouw naam op getypt en het kaartje hing aan een touwtje van televic  met andere woorden we hebben veel gekregen ik vond het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel !!!!!!!!!

VAN LAURE!!!!!!!

Ik vond het molentje maken heel leuk.  Het was leuk om te zien dat meisjes ook technische dingen kunnen doen als beroep. Maar het is niet echt iets voor mij.

Groetjes Bente.

 

Technogirls is echt de moeite waard! ;) het is niet alleen een saaie rondleiding en wat uitleg , het is veel leuker dan dat!!!!!!! we kwamen binnen en hebben naar verscillende delen van Televic geweest zoals de bureau's en het magazijn. Daarna mochten we iets drinken je kon kiezen uit verschillende frisdranken en we mochten ook een chocolaatje eten(mmm...). Daarna mochten we allemaal aan tafels gaan zitten en lagen daar veschillende materialen die we zelf in mekaar moesten steken en als we alles volgens plan hadden gedaan kkwam daar een windmolentje uit!!!!!!! heel leuk zeker de moeite waard!!!!! dus: TECHNIEK IS NIET ALLEEN VOOR JONGENS!!!!!!!!!!! Grtjs Zara xxx ;) <3

16:01 Gepost door juf Maaike | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.